BBB granskar: UNT-tyckarna revisited

Ville bara upplysa BBB:s läsare om att skribenten på UNT, jag väljer att kalla honom Olov, har varit i farten igen. Faktiskt med hela två kommentarer till artikeln om Sirius seger mot Syrianska.

Tursam seger
Nu kan väl inte ens Jens skylla på att Sirius inte har någon tur.Jag har sett ett antal matcher i år och förundras över om Sirius är dåligt tränade eller?Frånsett en 20-25 minuter igår där det såg hyfsat ut så finns det ingen rapphet varken i ben eller tanke.Efter paus verkade orken vara slut.Varför inte såtta in S:t Cyr på mitten istället för att ha tre stycken seeega gubbar där.När försvaret får tryck på sig sig så blir det rena hönsgården så ock på fasta.Mycket viktig seger igår men det här spelet kommer inte att räcka framöver om inte turen håller i sig.
Av: Siriusvän


Är det inte lite underligt att kalla sig för "Siriusvän" när hela inlägget handlar om hur dåliga Sirius egentligen är, trots vinst mot Syrianska. Ja du, käre "Siriusvän", jag tror personligen att anledningen till att man inte satte in St Cyr (som för övrigt stavas utan kolon) var att han inte ens var med i matchtruppen.

Mackan m.fl.
Om ni inte såg att domaren var bäst på plan så kan ni ingenting om fotboll,tyvärr.Men så är det i UNT:s olika Forum för sportfrågor.En hel hög med oinsatta som tycker av sig utan att begripa någonting.
Av: Observer


Ytterligare ett alias för vår vän som jag väljer att kalla Olov. Här slår han verkligen huvudet på spiken med en otroligt bra beskrivning av sig själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0